Veel mensen onderschatten het belang van het onderhouden van de CV ketel binnen hun woning. Wanneer heeft u de CV ketel in uw woning bijvoorbeeld voor het laatst laten controleren door een installateur? Bij het onderhouden van de CV ketel kunnen versleten onderdelen vervangen worden en het stof tussen de onderdelen verwijderd worden. Op deze manier verkleint u de kans op een CV ketel storing in de herfst- en winterperiode. Voor het uitvoeren van dergelijke CV ketel werkzaamheden in Roermond kunt u bij ons loodgietersbedrijf terecht.

Wilt u geen CV ketel werkzaamheden uit laten voeren, maar wel een nieuwe CV ketel willen kopen? In dat geval kunt u bij onze loodgieters terecht voor passend advies! De aanschaf van een nieuwe CV ketel vergt een behoorlijke investering. Hierdoor dient u een weloverwogen keuze te maken. De ervaring die wij hebben opgedaan kan u hierbij helpen.

Verschillende soorten CV ketel werkzaamheden

De CV ketel werkzaamheden die wij voor huishoudens uitvoeren zijn sterk uiteenlopend. Zo kunnen we u helpen bij de installatie van een nieuwe CV ketel, kunnen we de CV ketel onderhouden en helpen we u graag bij het oplossen van CV ketel storingen. Bij de installatie van een nieuwe CV ketel heeft u de keuze uit een losse CV ketel en een zogenaamde combiketel. Een combiketel is veel energiezuiniger en daarbij een stuk onderhoudsvriendelijker. Voortaan hoeft u namelijk enkel CV ketel werkzaamheden aan uw combiketel uit te laten voeren, in plaats van aan uw losse CV ketel en losse boiler.

Tip: laat de CV ketel werkzaamheden op het gebied van onderhoud zeker eens per twee of drie jaar uitvoeren om CV ketel storingen tegen te gaan.

Hulp bij een CV ketel storing in huis

CV ketel storing Roermond

Wanneer u in de herfst of winter met een CV ketel storing te maken krijgt, kunt u deze door onze loodgieters laten verhelpen. Wij bieden een spoeddienst aan voor CV ketel storingen die op de late avond of in het weekend opgelost moeten worden. Zo voorkomen we dat u een heel weekend zonder werkende verwarming of warm water komt te zitten! In sommige gevallen kunt de CV ketel werkzaamheden voor het oplossen van een CV ketel storing zelf uitvoeren door de CV ketel te resetten. In de handleiding van uw CV ketel staat vaak heel duidelijk beschreven hoe het resetten van de CV ketel in z’n werk gaat.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • 24/7 bereikbaar