Is uw wc verstopt? Het doorspoelen van de wc gaat niet meer zo vlot? Of komt het water weer omhoog nadat u hebt doorgespoeld? Altijd vervelend als u te maken hebt met een verstopt toilet. En al helemaal als u ook nog eens vieze geurtjes ruikt bij het binnengaan van uw toilet of badkamer. Uiterst vervelend, vooral ook als u ermee te maken krijgt in het weekend of in de avonduren. Als uw wc verstopt is kunt u gelukkig te allen tijde terecht bij Loodgieter Roermond- Loodgietersbedrijf Passon. Onze loodgieters komen vrijwel direct bij u langs om het probleem te verhelpen.

Loodgieter Roermond- Loodgietersbedrijf Passon, uw specialist als het gaat om een verstopte wc.

Uw wc verstopt? Loodgieter Roermond- Loodgietersbedrijf Passon is de specialist als het gaat om het verhelpen van verstoppingen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring, wij werken uitsluitende met erkende loodgieters, die altijd snel ter plaatse zijn en te allen tijde een deskundige oplossing kunnen bieden.

Voorkomen is beter dan genezen

Een van de voornaamste oorzaken van een verstopping is door het verkeerd gebruik van het toilet. Met name als u vaste stoffen in het toilet gooit, kan de wc verstopt raken.

Op basis van onze jarenlange ervaring raden we u het volgende aan om verstoppingen in Roermond en omgeving zoveel mogelijk te voorkomen:

  • Spoel geen handdoeken, maandverband, natte tissues of tampons door het toilet.wc verstopt
  • Spoel olie, vet, verf en azijn zo min mogelijk door het riool.
  • Zorg ervoor dat uw toiletafvoer regelmatig wordt doorgespoeld door een erkende loodgieter. Op deze manier wordt de beginnende verstoppingen direct verholpen. Dit bespaart u niet alleen veel moeite, maar ook geld.

WC verstopt en met spoed hulp nodig?

Is uw wc verstopt en heeft u met spoed een loodgieter nodig om het probleem te verhelpen? Maak dan nu gebruik van onze spoedservice. Contacteer ons snel. Onze loodgieter zal zo snel mogelijk bij u komen om de verstopping door te spuiten.

Voor ons maakt het niet uit hoe groot of klein de verstopping is, we halen onze neus er niet voor op. Ons streven is altijd om ze snel en deskundig mogelijk uw probleem te verhelpen. Ook voor verstoppingen op andere plaatsen of andere loodgieterswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Kortom, van lekkages tot verstoppingen, ja zelfs voor spoedklussen, bel ons direct. Voordat u het weet is uw probleem verholpen.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Snel bereikbaar