Hieronder kunt u vragen vinden die vaak aan ons gesteld worden. Na het zien van deze vragen nog een vraag? Bel ons dan via: 0475-782571.

Het verschil tussen een installatiebedrijf en een loodgieter is dat een loodgieter niet enkel installeert, maar ook reparaties en vervangingen uitvoert. Ook kan een loodgieter lekkages aan leidingwerk en daken verhelpen, een installatiebedrijf doet dit meestal niet. Daarentegen kunt u voor het installeren van een cv-ketel weer beter terecht bij een installatiebedrijf. Een installatiebedrijf kunt u net zoals een loodgieter ook inschakelen voor het aan- en verleggen van leidingwerk. Bij ons kunt u terecht voor zowel loodgieters als installatiewerkzaamheden.

Hieronder een paar tips die ervoor zorgen dat uw leidingen schoon blijven:

  1. Haal na elke douchebeurt alle haren uit het doucheputje. Zo voorkomt u dat ze in de leidingen terecht komen.
  2. Zorg ervoor dat er geen etensresten in de leidingen komen door bijvoorbeeld een extra zeefje te plaatsen boven de afvoer in uw gootsteen.
  3. Spoel geen vetten of oliën door de leidingen.
  4. Gebruik soda om uw leidingen een poetsbeurt te geven. Soda schuurt uw leidingen goed schoon en verwijdert alle achtergebleven etensresten.

Hier kan geen eenduidig antwoord op gegeven worden. Dit omdat elke klus weer anders is. Een kleine klus kost minder dan een grote klus. De prijs is uiteindelijk sterk afhankelijk van het aantal uur dat een loodgieter met de klus bezig is. Daarnaast zijn er ook nog voorrijkosten. Dit zijn de kosten die een loodgieter berekent om naar uw huis te komen. Daarom is het altijd verstandig om een loodgieter in te huren die bij u in de omgeving woont of werkt. Bent u op zoek naar een loodgieter? Bel ons dan via: 0475-782571.

Een loodgieter kunt u eigenlijk voor alle loodgieterswerkzaamheden inschakelen. De diensten worden altijd vakkundig en snel uitgevoerd tegen een betaalbare prijs. Of het nu gaat om een reparatie, installatie, onderhoud of andere loodgietersdiensten, zoals lekkages, verstoppingen, ontstoppen, cv-ketel werkzaamheden of leidingwerk, u kunt hiervoor altijd bij een loodgieter terecht. Ook in het geval van een spoedklus kunt u een loodgieter inschakelen. Onze loodgieter is in de avonduren of weekenden gewoon bereikbaar om de spoedklus voor u uit te voeren.

Wij werken in en rondom Roermond. Heeft u een loodgieter nodig? Bel ons dan via: 0475-782571.

U kunt ons bereiken via: 0475-782571. Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 22:00 uur.  Op zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar tussen 08:00 en 19:00 uur.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Snel bereikbaar