Voor het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen bent u bij ons installatiebedrijf in Roermond aan het juiste adres. Onze betrouwbare loodgieters hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden binnen en buiten uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen of het verleggen van een bestaande afvoer. Door ons installatiebedrijf in te schakelen weet u zeker dat de kans op complicaties minimaal is! Wanneer leidingen op de verkeerde wijze worden aangelegd, zou dit in vervelende lekkages kunnen resulteren. Dit wilt u logischerwijs voorkomen!

Met spoed een installatiebedrijf inschakelen

24/7 installatiebedrijf Roermond

Het fijne aan ons  installatiebedrijf is dat wij u niet alleen tijdens kantoortijden van dienst zijn, maar u ook op de late avond en zelfs in het weekend kunnen helpen. Op deze manier heeft u in geval van nood altijd iemand op om terug te kunnen vallen voor het uitvoeren van loodgietersklussen. Een voorbeelden van een noodsituaties is een serieuze lekkage in uw woning. In dergelijke situaties kunt u niet tot een volgende werkdag wachten met het inschakelen van de hulp van een loodgieter. U kunt immers niet zonder toilet of werkende verwarming. Onze spoedloodgieter komt direct bij u langs om u van een passende oplossing te voorzien.

Advies van een ervaren installatiebedrijf

Door de ervaring die onze loodgieters in de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we u niet alleen helpen bij het uitvoeren van loodgietersklussen. Ook voorzien we u graag van passend advies over loodgieterselementen. Door de grote investering die een dergelijke aanschaf vergt zult u een weloverwogen keuze willen maken. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden die tegenwoordig worden aangeboden. Daarnaast denken we graag mee om situaties zo efficiënt mogelijk op te lossen waarbij een gepast advies op maat wordt geleverd.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Snel bereikbaar