Wij zijn Passon loodgieters. Wij zijn een loodgietersbedrijf gesitueerd in Roermond. Wij doen verschillende soorten werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor installatiewerkzaamheden, zoals het installeren van een nieuwe Cv-ketel. Ook kunt u bij ons terecht als u een leiding wilt verleggen, maar ook als u last heeft van een lekkage.

Wij zijn gedreven specialisten. Door onze vakkundige medewerkers kunt u ervan uitgaan dat wij u het optimale resultaat geven. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wij moeten doen. Zo zorgen wij telkens weer voor een knap staaltje vakwerk. Wij hebben door de jaren heen ook de kennis ontwikkeld om u het juiste advies te geven over wat u het beste kunt doen. Zo zorgen wij er mede voor dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op onze samenwerking.

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Als u acute problemen heeft, dan komen wij direct naar u toe. Zo kunnen wij u direct helpen met uw problemen en een grotere schade voorkomen. Wij zijn op ieder moment bereikbaar, zo kunnen wij zo snel mogelijk schade voorkomen.

Bent u op zoek naar een loodgieter? Zoekt u een loodgieter die weet waar hij het over heeft, u graag advies geeft en netjes werk levert? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via: 0475-782571.

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Snel bereikbaar