Een ongeluk zit in een huis in een klein hoekje. U kunt bijvoorbeeld in uw woning altijd last van een lekkage krijgen; dit kan een waterlek zijn, maar het kan ook een gaslek zijn. Zodra er sprake van een gaslek in uw woning is, is het zaak om zo snel mogelijk onze loodgieter in Roermond in te schakelen.

Hoe ontstaat een gaslek?

Gaslekkage RoermondEen gaslek ontstaat in de meeste gevallen bij een gasleiding of een gasslang die verouderd is. Zodra een dergelijke leiding of slang verouderd is, kan hier makkelijk een scheurtje of gaatje in ontstaan. Dát scheurtje of gaatje zorgt ervoor dat het gas zich in uw huis kan gaan verspreiden. In veel gevallen gebeurt dit bij een CV ketel, een geiser, een gaskachel of een gasfornuis.

Wat zijn de gevaren van een gaslek?

Is het bij een gaslek aan te raden om spoedig in actie te komen? Ja, absoluut. Als u niks aan een gaslek in uw woning laat doen, loopt u het risico op een brand of explosie in uw woning. Dit komt puur doordat gas makkelijk ontvlambaar is.

Daarnaast is het voor uw gezondheid ook uiterst slecht. Als u het gas inademt, kan dit namelijk leiden tot verstikking. Zodra u een sissend geluid hoort, is het dus zaak om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen. Daarvoor bent u bij Loodgieter Roermond aan het juiste adres.

Hoe verhelpen wij het probleem?

Zodra wij bij u thuis aankomen, gaan wij direct op zoek naar de oorzaak van het gaslek. Doordat wij hier veel ervaring mee hebben, is dit voor ons veelal een koud kunstje. Nadat wij het probleem geconstateerd hebben, zorgen wij ook direct een snelle oplossing. Een oplossing die ook duurzaam is, waardoor u op termijn niet nogmaals last van een gaslek krijgt.

Last van een gaslekkage?

Heeft u op dit moment last van een gaslekkage? Neem zo snel mogelijk contact op met onze loodgieter in Roermond. Onze loodgieter komt met spoed bij u langs om het probleem op te lossen!

Waarom kiest u voor ons

  • Spoedservice
  • Puur vakwerk
  • Jarenlange ervaring
  • Snel bereikbaar